Profielfoto Evan

Evan: een handen uit de mouwen consultant

In mijn ervaring als (lijn- en verander-) manager ben ik in 2015 in een coachrol terecht gekomen. Daar leerde ik vanuit een ander perspectief naar de zaken te kijken. Dit zorgde ervoor dat ik mij als manager, leider én coach ontwikkeld heb.

Factor N is slechts de naam, uiteindelijk gaat het om wie ik ben om het verschil te kunnen maken. Begin 2018 ben ik voor mezelf begonnen omdat mijn eigen visie op samenwerking en organisatie inrichting steeds belangrijker werden in het werk wat ik doe.

Mijn stijl

In het werk dat ik het liefst doe ben ik dan ook niet makkelijk in 1 vakje te drukken. Ik combineer graag de ervaring en de inzichten die ik heb op gedaan. Mijn kernkwaliteit is om teams met focus aan resultaat te laten werken. Daarvoor gebruik ik mijn skills als Coach om een team de inzichten te geven die ze nodig hebben.

– Hebben we wel hetzelfde doel voor ogen?

– Hoe werken we samen en is dat effectief?

– Krijgen wij de ruimte om onze kwaliteiten in te zetten om resultaat te behalen?

Met mijn ervaring als manager/leidinggevende op zak ben ik mij zeer bewust van de druk die op een organisatie kan staan. Enkel als coach ‘van een afstandje’ de ideale wereld scheppen is dan ook niet mijn ding. Mijn resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat er niet onnodig lang wordt doorgesukkeld om tot inzichten te komen. De klant zit te wachten!

Met het nodige gevoel voor humor en oog voor de mens bereiken we zo snel resultaat!

Mijn producten

Mijn product ben ik voor een groot deel natuurlijk zelf beschreven in mijn stijl. Maar concreter kan het betekenen dat ik middels training een team of organisatie de beginselen van Agile werken bij breng. Meestal vanuit de basis Scrum maar bijna altijd uitmondend in een maatwerk vorm die relevant is voor de organisatie. Deze werkmethodiek op maat wordt naar wensen van de opdrachtgever uitgeschreven en de teams eigen gemaakt.

Daarnaast vanuit mijn ervaring als leider coach ik gericht de (informele)leiders in en rondom de teams in de organisatie. Dit zijn diverse 1 op 1 coachgesprekken om de rol in de methodiek maar ook het overkomen als leider in het algemeen in kaart te brengen. Dit doe ik aan de hand van een eigen leiderschapsmodel die vooral dient als leiddraad en geen exacte wetenschap pretendeert.

Kennis van

Met opleidingen gevolgd als Agile Scrum Master, Productowner, Kanban en diverse Scaling Agile modellen ben ik allround in Agile. Daarnaast als Lean Six Sigma Blackbelt ook bekend met het gedachtegoed van Lean en de bijbehorende methodes voor proces optimalisatie.

Voor mijn bijgewerkte lijst met ervaring en opleidingen staat mijn CV op linkedin, laten we daar connecten of bel mij gerust! 0619854444

Evan handtekning