Diensten

Organisatie advies

Organisaties helpen de juiste manier van werken te kiezen en vervolgens de teams en afdelingen hierop in te richten. Vertrekpunt is de professional zoveel mogelijk autonoom te laten werken. Dat levert snelheid, klantgerichtheid en werkplezier op. Die ingredienten vormen de basis voor direct resultaat voor de organisatie! Hoe dan? Dat leg ik je graag uit in een gesprek of een kennismakingsworkshop.

Training

Scrum, Kanban, Leiderschapstraining of andere trainingen op maat geef ik maandelijks veelal inhouse bij mijn opdrachtgever(s). Ik train het hoogst noodzakelijke om on the job de toepassing te leren. De koppeling van training en praktijk is voor mij essentieel om een trainee te laten slagen! De echte theorie vang ik graag op met online trainingen om zo ieders kostbare tijd nuttig te besteden aan de gedragscomponenten die zo essentieel zijn in groepsdynamica.

Leiderschapscoaching

Managers zijn bezig om de hele dag de resultaten op de rit te houden en leiders inspireren de collega's richting een doel en resultaat. Op die manier kan iedereen in de organisatie zijn bijdrage leveren aan dat resultaat. Dat klinkt heel makkelijk maar dat is iets fundamenteel anders dan 'managen'. Ik geef je het inzicht van effectief leiderschapsgedrag en help je het ineffectieve afleren.

Team coaching

Beginnende (Agile) teams of gevorderde teams begeleid ik naar een (nog beter) presterend team. Uiteindelijk is de methodiek (Scrum, Kanban of andere Agile-methodiek) nooit het doel voor een succesvol team. Waarde toevoegen in de vorm van concreet resultaat dat is waar het om gaat! Geen eindeloze feedback-trainingen, daar geloof ik niet in. De start is doelgericht werken naar een resultaat, de rest volgt vanzelf!

Bel mij voor een introductieworkshop of gesprek: 0619854444